Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория

Fashion.bg » Оферти

Системата Galvanic Spa II на фирма "Nu Skin"

03-01-2010 год.
Nikolay Petkov Buyukliev
Влезте за да видите адреса
0898429813
Nikolay BuyuklievПри съвременния ритъм на живот СПА-процедурите са не само начин да си доставим удоволствие, те са просто необходими, за да съхраним своята младост и привлекателност.
Системата Galvanic Spa II на фирма «Nu Skin» Ви дарява миниатюрен СПА-салон в домашни условия. С помощта на патентованата технология Galvanic Spa II Вие лесно ще върнете своята младост: ще загладите своите бръчки, колкото и дълбоки да са те, ще подобрите състоянието на своята коса и кожа на главата, а също така – ще моделирате своето тяло като се справите със целулита и излишните сантиметри от проблемни части на тялото си.
Печелете от «Nu Skin» по два начина:
1. Подарете си нова технология, която лесно, бързо и ефективно ще ви помогне да върнете младостта си и да придобиете мечтана фигура. Чрез «Nu Skin» си дарявате най-важното – самочувствие!
2. Започнете нов бизнес - «Nu Skin» Ви дава възможност с малки вложения да използвате потенциала на една от 10-те най-печеливши компании в САЩ за последните години и да превърнете разходите по себе си в растящи приходи. Попитайте как!

За контакти в България:
nuskin_2010@abv.bg

Всички оферти Търси Предлага ДОБАВИ ОФЕРТА ›
 

  • Личности
  • Модели

designer

Симона Първанова


ТВ водеща
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти