Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Къси поли | Българска мода
Електронен магазин за българска мода

Fashion.bg » Оферти

Пареото или как да постигнем много различни визии с него

24-06-2011 год.
Жабка Жабкова
Няма информация

В горещите летни дни, когато прекарваш времето си на басейна или на плажа има един аксесоар, който трябва да е задължителен за визията ти. Това са ефирните летни шалове, познати още като парео. Пареото е удивителен по своята универсалност аксесоар, който не заема много място в багажа ни и в същото време може да замести почти целия ни летен гардероб. Само с едно парео може да постигнеш различни визии и то само с няколко усуквания на шала около тялото ти. Освен като ефирен и секси плажен тоалет пареото може да ти послужи също като шал или тюрбан, с който да покриеш и скриеш от вредните слънчеви лъчи косата си и кожата на главата.

Експериментирайки с едно или повече пареа може да създадете няколко различни визии. Освен това пареото може да прикрива някои недостатъците на фигурата. Ако имате закръглено коремче и широки бедра завържете пареото диагонално на талията. За визуално увеличаване на ръста изберете мини-парео или парео с дължина до глезена. Малкия бюст също може да се увеличи визуално с помоща на парео. За тази цел завържете пареото на гърдите с голям стегнат възел. Жените с двойна брадичка или къса шия трябва да завържат пареото далеч от проблемната зона. Например на гърдите, талията, бедрата, но в никакав случай на шията.

За да ти помогнем да изглеждаш страхотно на морето или край басейна, сме подбрали за теб разнообразни начини, по които можеш да завържеш своето парео и да получиш напълно различни визии:

Нежни обятия
Обвийте пареото около тялото под мишниците, кръстосайте краищата на гърдите и завържете отзад на врата.

Асиметрично
Вдигнете единия край на пареото към лявото рамо, с другия се загърнете около гърдите и вържете краищата на пареото на лявото рамо.

Традиционно
Обвийте пареото около талията, отляво на кръста съберете тъканта в длан и превържете с десния край.

Ново обръщане
Обвийте пареото около талията, кръстосайте краищата и завържете отзад на кръста.

Рокля
На равнището на гърдите обвийте пареото около тялото, краищата преплетете пред бюста, така че да се получи розичка и след това завържете.

Навивка
Обвийте пареото около тялото под мишниците, кръстосайте краищата на гърдите и завържете на врата.

Шал на раменете
Наметнете пареото на раменете, подпъхнете краищата под мишниците и завържете отзад.

Хуахин
Хвани пареото зад тялото си, а горните два края пресечи през гърдите и ги завържи здраво, оттам изтегли двата края и ги завържи повторно зад врата.

Таити
Хвани пареото зад гърба си асиметрично. По-широката част от пареото прекарай през рамото си и завържи двата края.

Папеете
Хвани пареото отпред пред тялото си и завържи двата му края на гърба. Завърти го така, че възелът да застане отстрани. Нагъни около ханша и завържи двата долни края.

Фенуа
Този начин на връзване се използва масово.Завържи пареото отпред на гърдите си. Хвани единия долен свободен край, прегъни го няколко път и го подпъхни на гърдите

Хейнани
Хвани пареото отпред пред тялото и завържи двата му горни края зад врата. На височината на ханша го прихвани от двете страни, извърти ги от едната страна на тялото и ги завържи. Така ще получиш ефект на колан, а горната част на пареото ще изглежда като блузка.

Всички оферти Търси Предлага ДОБАВИ ОФЕРТА ›
 

  • Личности
  • Модели

designer

Любомир Милчев - Денди


Светска личност
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи